Ik heb al wel 'ns plaatjes laten zien van de deze oude kerk die werd gebouwd in 1478 en hier werd opgeruimd in 1898, dat is dus nu 116 jaar geleden.
Kortom een gezellige vriendelijke en betaalbare campings cissy drachten enorm genoten van 5dagen met ons mindervalide dochter Ymke.
De tabakswinkel zoals je die hier ziet aan de linkerkant was vooraan waar je daar binnen ging maar het kappergedeelte lag en nog achter, als je dus je haar wilde laten knippen dan moest je door de tabakswinkel.Verder een fantastisch ontbijtje in een erg leuke mand met daarin allerlei heerlijke spulletjes.De camping ziet er erg mooi uit en het sanitair is erg schoon en de douches zijn erg ruim.Wij woonde toen nog in d'n Himmel en ik mocht van ons moeder in de "goei kammer zitte" zodat niemand me kon storen met het maken en opstellen van het boekje, ik herinner me nog dat ik delen met witte inkt heb geschreven toen nog.Mooi nieuw paveljoen, ziet er erg mooi uit.Pipowagens echt compleet, sanitair uitstekend en zeldzaam schoon!
Hier zie je 'n zuster die er aan het rondlopen is maar als je naar achter kijkt zie je ook nog de oude Mavo-school: Sint Radboud die naast de Bonifasiusschool lag.
De blok van twee waar.a.
Paris en caroline fietsen huren in cuba Deinze - Belgie Beste Jaqueline en Twan, Wij hebben reuze zin om morgen naar jullie pipo camping te komen.Ook de rode "stoplamp" moest men met de hand bedienen.Der Platz ist perfekt zum Auspannen.Een hartelijk en gastvrij ontvangst.De weg was er erg smal en hobbelig en lag kort tegen de boerderij aan.Zesmaal per dag reed er een tram heen en weer.
75 bubbles bo goirle tassen, ondergoed, accessoires, speelgoed, slippers, nachtgoed, sloffen, kinderkleding jongens, kinderkleding meisjes, babykleding, schoenen, badkleding, sneeuwkleding, kinderkledingbj, kinderkledingbm, bubbles bo goirle baby- en kindermode tilburg hilvarenbeek berkel-enschot oisterwijk goirle welkom op de geheel vernieuwde webshop van bubbles bo, het leukste kinderwarenhuis van.
Marjolein Middelie Hoi Twan Jacqueline, Hebben jullie site bekeken hoor!


[L_RANDNUM-10-999]