Träna på att läsa stycket som mini golf resort ett rollspel med fyra personer - mamma, pappa, Jacob och Tara.
Läxan och det vi arbetar med under lektionerna är: - Österriketexten Kapitel nutten stadthagen 3C - textboken.
Fredag den 27 november 2015 Följande saker ska du kunna praktiskt: - berätta vad du ser, köper, har osv (använda ackusativobjekt) - uttrycket Det finns.
Vi har nu börjat lära oss hur man frågar efter vägen när man är någonstans där man inte hittar, och där de förstås pratar tyska!Du får tillbaka den första versionen på måndagslektionen och skriver sedan rent den under lektionen.I stycke 2 B lär vi känna Eva och Martin och deras kärlek.Här finns en quizlet på dem också: Alles Mozart?Det är ett nyhetsinslag med många svåra ord, men spetsa öronen och se om du kan förstå: Was ist wichtig für deutsche Famillien?Du behöver därför förbereda dig hemma, så att du vet vad du ska säga. Gör quizleten och lär dig så många maträtter som möjigt!
Du kan behöva läsa hemma för att hinna med.
(- Läs texten Flohmarkt på s 35 och skriv en dialog i form av en intervju med minst fem frågor, där Natascha svarar på reporterns frågor om loppmarknaden.
En intervju om praon.Först handlar travel escort agency det om ett chokladmuseum.(Mums!) i läroboken s 38-39.Lyssna och njut: Die klitzekleine Spinne prov onsdag DEN 17 februari Nu är det dags för prov igen!Wann hast du Mittagspause gehabt?Mycket nyttigt, men kräver avskildhet, stängda fönster och dörrar.Allt detta är ju sådant vi har övat på sedan i sexan, så det kommer väl gå lätt?gör övning 5 på s 61 och övn 6 på sidan.
Läxan är: - Läs st 2 B Mag er mich?
Europapark består alltså av olika temaparker utformade som olika europeiska länder: Euroapark Rust Neuigkeiten 2016 frohe weihnachten UND einen guten rutsch INS 2017!
[L_RANDNUM-10-999]